U bent hier

Welkom

Een nieuwe website!

Zo af en toe is een mens, om uiteenlopende redenen, gefrustreerd. Lichamelijke kwaaltjes, het lipje van het laatste blikje cola dat afbreekt, moeilijkheden in een relatie of die ene mug die maar niet kan kiezen tussen je linkerschouder en rechterhand (een zittende mug tijdens je welverdiende nachtrust is nu eenmaal makkelijker te pletten dan een vliegende, dus kies dan, klein verderf!), je kan het zo gek niet bedenken of je bovenkamer begint overuren te maken.

Frustraties

Iedere mens heeft zo'n beetje z'n eigen manier om hiermee om te gaan: Sommigen sporten er op los, anderen drinken een stevige duvel, nog anderen beginnen midden in de nacht een langdurig gesprek tegen hun al dan niet slapende partner.

Aangezien geen van bovengenoemde remedies schijnt te helpen (op dat sporten na, maar daarvoor heb je dan weer karakter nodig), proberen we het hier op een andere manier: Door het van je af te schrijven en meteen in te zien dat je helemaal niet alleen op deze wereld bent die zich druk kan maken in de zoveelste domme vraag van één of andere interviewer die denkt dat de evenaar door zijn...

Wil dit zeggen dat je hier alleen maar negatieve opiniestukjes gaat terugvinden? Absoluut niet! Zo vaak gefrustreerd ben ik persoonlijk nu ook weer niet, wat hopelijk voor de meesten onder jullie geldt en de (hyper)realistische ingesteldheid die mijn deel is, is niet gelijk aan een gitzwarte. Ook andere artikels zal je hier dus terugvinden.

Wat dan wel?

Een eigenzinnige verzamelplaats van nuttige zaken, grappige waarheden, vertroetelende verhalen of interessante informatie: dat is zo'n beetje het doel. U hoeft het dus helemaal niet eens te zijn met de onzin die hier op een structurele manier zal verschijnen. Reacties zijn toegestaan, al vragen we wel om het beschaafd en in de geest van deze virtuele bijeenkomstplaats te houden!

Het warme water bestaat reeds een tijdje, dus ook externe artikels die volgens jullie de nodige aandacht verdienen, zijn van harte welkom.

Laat het dus ook duidelijk zijn dat het de bedoeling is dat er geen enkel onderwerp uit de weg gegaan wordt: Heb je een extreme mening? Wil je een zware handicap onder de aandacht brengen? Neem je het niet zo nauw met de geldende zeden? Zolang je jouw verhaal op een welbespraakte en respectvolle manier overbrengt, met het nodige respect voor afwijkende meningen, is er geen enkel probleem!

Facebook, Twitter en andere Instagrams...

Ik hoor jullie al denken: bestaan er niet onnoemelijk veel andere kanalen die dit reeds aanbieden? Ja, maar na een tijdje verzanden de meeste van deze kanalen in de hapklare brokjes waarvan de constante blootstelling aan sociale media wel eens de oorzaak zou kunnen zijn.

Daarom houden we het hier liever zelf in de hand. We doen zeker niet aan censuur, wat jullie ook zullen merken aan de opiniestukken hier. Deze zijn eerder bedoeld om de lezer na te doen denken dan om een bepaalde mening door te drukken.

De onderwerpen, de manier om informatie de wereld in te sturen, het respect voor de medemens, ... dat blijft echter wel in handen van de redactie.

Niet alleen

Daar deze redactie op dit moment uit welgeteld één persoon bestaat, reken ik ook op u, de aandachtige lezer, om af en toe voor een beetje inhoud te zorgen. Als je dus onverkende pareltjes in de kleinste hoekjes van het internet terugvindt, als je onbegrepen auteurs, waaronder jezelf, een plaatsje wil geven, als je gewoon iets ongelooflijks interessant tegenkomt:

Schrijf me, bel me, laat me vlug iets weten en na enige inspectie staat het bewijs van jouw, voor de buitenwereld misschien vreemde, smaak vastgelegd op het wereld wijde web!